p’LatseDoen Kuurne 2017 line-up compleet

Wel een festivalfanaat, maar niet genoeg geld om alle festivals af te gaan? Dan hebben wij wat voor jou! p’LatseDoen Kuurne vindt dit jaar plaats op 8 juli en is he-le-maal gratis.

Dat betekent dat je, behalve aan een paar verfrissende biertjes, het vervoer en de nodige versnaperingen, verder nergens iets aan kwijt bent. En als klap op de vuurpijl krijg je er ook nog eens de authentieke Kuurnse gezelligheid bij. Dat is nog eens verantwoord feesten! Voor jou, de fanatieke (blutte) festivalganger, klinkt dit natuurlijk als muziek in de oren. Over muziek gesproken, de volledige line-up van p’LatseDoen Kuurne 2017 ziet er als volgt uit:

p’LatseDoen Kuurne

p’LatseDoen Kuurne is in 2010 ontstaan uit een initiatief van een paar vrienden, die een podium wilden opzetten voor jongeren om hun talenten te vertonen. De naam van het festival is een verbastering van de zin “Geef jongeren een podium en latse doen“, en dit vat dan ook perfect samen waar het festival voor staat. Kuurns talent wordt gecombineerd met nationaal gerenommeerde bands en dit zorgt ieder jaar weer voor een diverse line-up. Dit jaar vindt het festival plaats op 8 juli, natuurlijk zoals vanouds in Kuurne. Voor meer informatie over het festival, kun je terecht op hun website.