Plattegrond Pinkpop 2017 bekend

Pinkpop 2016
Foto: Bart Heemskerk

Wie al eens digitaal het Pinkpop terrein wil verkennen, kan dat vanaf nu doen in de Pinkpop app. Zoals ieder jaar is er een handige plattegrond beschikbaar.

Er is weinig veranderd aan de indeling van het terrein. Wel is het Brand Bijzondere Bieren terras verplaatst. Die vind je nu naast de 3FM Stage.

Welke friettent is het dichtst bij de main stage? Waar kan je even schuilen voor het lawaai op het hoofdpodium? En misschien de belangrijkste vraag: waar geraak je aan bier? Je kan het allemaal ontdekken op de plattegrond in de Pinkpop app. Heel handig om op voorhand te weten hoe ver het tussen twee podia is, of om je weg terug te vinden ter plaatse.

Pinkpop App

De Pinkpop app is nu beschikbaar voor Android en iOS. Met de app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom het festival Je vindt er meer informatie over de acts en je ontvangt zelfs een reminder wanneer jouw favoriete act begint te spelen. Zo loop je jouw favoriete artiesten nooit mis! Download de app nu via de App Store of Google Play Store. Je kan hem zelfs downloaden op het terrein, dankzij de gratis WiFi.

Pinkpop 2017
Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A DownMartin Garrix en Kings of Leon zijn de grote namen van deze editie.

De prijzen zijn dit jaar ongewijzigd gebleven. Net als vorig jaar leg je € 95,- neer voor een dagticket en € 195,- voor een heel weekend. Ga voor meer informatie naar de site van het festival of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over het Limburgse festival? Neem dan een kijkje op ons forum.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen