Advertisement

Rock Werchter 2017 begint met opbouw van terrein

Rock Werchter 2016

Over anderhalve maand is het weer zo ver: Rock Werchter 2017 staat voor de deur! Nu het affiche af is, kan de organisatie zich op andere dingen focussen. Bijvoorbeeld de opbouw van het terrein.

Langzaam maar zeker neemt het festivalterrein de bekende vorm weer aan. Afgelopen week waren de werkzaamheden aan het terrein te zien op de Instagram Story van Rock Werchter. De Main Stage, the Barn en KluB C verrijzen langzaam maar zeker. Ook de North West Walls keren weer terug en krijgen een nieuw likje verf. Kortom: Rock Werchter is bijna klaar om alle bezoekers te verwelkomen. De foto’s van alle werkzaamheden vind je hieronder:

[one_half]

[/one_half]

[one_half_last]

[/one_half_last]

Deze week werden ook de laatste kaarten voor de vrijdag van Rock Werchter verkocht. Dit betekent dat er enkel nog tickets voor de donderdag beschikbaar zijn. Op die dag vind je onder meer Kings Of Leon en Arcade Fire op het affiche.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A Down, Foo Fighters, Arcade Fire, Blink-182, Kings Of Leon, alt-J, The Chainsmokers en Linkin Park wordt door velen deze line-up uitgeroepen tot beste line-up ooit. Combitickets zijn inmiddels uitverkocht. Dagtickets zijn er enkel nog voor donderdag. Die kosten € 100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over alle ins en outs van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons doorgeven!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen