Met de bekendmaking van maar liefst 11 nieuwe namen is de line-up voor We Are Electric Weekender 2017 nu echt compleet. Onder deze namen bevinden zich onder andere GOOSE en Ronnie Flex.

Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. Hieronder vind je een volledig overzicht van alle zojuist aangekondigde namen.

Deze 11 artiesten voegen zich bij de eerder aangekondigde artiesten zoals Pendulum, Rudimental en Noisia. De line-up van het festival is nu helemaal compleet en staat garant voor een veelzijdig weekend vol met allerlei soorten elektronische muziek. Voor de volledige line-up van het weekend kun je op deze pagina terecht. Hier vindt je ook de programmering per dag. De aankondigingsvideo van vandaag check je hieronder.

We Are Electric 2017

We Are Electric Weekender 2017 wordt gehouden van 16 tot en met 18 juni op het E3 strand in Eersel. Ieder jaar staat hier een aantal van de vetste namen op het gebied van elektronische muziek en drum and bass. Naast de Weekender-variant kent We Are Electric ook nog een Indoor-editie. Dat wordt jaarlijks gehouden in het Klokgebouw in Eindhoven. Meer informatie? Check dan de website of check onze programmapagina. Wil je weten hoe het vorig jaar was? Check dan ons festivalrapport van We Are Electric 2016!