Over precies een maand is het dan eindelijk zo ver: We Are Electric 2017! Na de volledige bekendmaking van de line-up, staat daarom nu ook de timetable online. Wanneer ben jij waar te vinden?

Wordt het Pendulum of Tchami? Black Sun Empire of Knife Party? Of haast je je halverwege de set naar de andere kant van het festivalterrein om een beetje van beide te kunnen zien? Nu de timetable online staat, wordt het tijd voor een aantal lastige beslissingen. Verdeeld over maar liefst zeven stages en drie dagen, komen de meest vette acts voorbij. Keuzes, keuzes, keuzes… Maar met een beetje gepuzzel creëer jij gegarandeerd de perfecte planning voor een onvergetelijk weekend!

We Are Electric 2017

We Are Electric Weekender 2017 wordt gehouden van 16 tot en met 18 juni op het E3 strand in Eersel. Ieder jaar staat hier een aantal van de vetste namen op het gebied van elektronische muziek. Van techno tot drum and bass, het is er allemaal! Naast de Weekender-variant kent We Are Electric ook nog een Indoor-editie. Dat wordt jaarlijks gehouden in het Klokgebouw in Eindhoven. Meer informatie? Check dan de website of onze programmapagina. Wil je weten hoe het vorig jaar was? Lees dan ons festivalrapport van We Are Electric 2016!