Rock Werchter heeft slecht nieuws voor de mensen die niet op The Hive kamperen. Sta je op een van de andere campings dan heb je geen toegang tot de afterparty van het festival.

Eerder meldde de organisatie dat de afterparty van het festival toegankelijk is voor iedereen. Dat is toch niet het geval. Vanwege veiligheidsreden kunnen dit jaar alleen kampeerders op The Hive de entertainmentzone in. Het gaat hierbij om The Hive Camping, MySpace, Mobilhome, ADL en Resort.

Wanneer het programma op het festivalterrein afgelopen is, kunnen de die-hards op The Hive nog even verder gaan met feestvieren. In de entertainmentzone gaat het feest iedere dag tot 04:00 uur door. Wie de afterparty van Rock Werchter kleur gaan geven vind je op de website van het festival.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A DownFoo FightersArcade FireBlink-182Kings Of Leonalt-JThe Chainsmokers en Linkin Park wordt deze line-up door velen  uitgeroepen tot beste line-up ooit. Combitickets zijn inmiddels uitverkocht. Dagtickets zijn er enkel nog voor donderdag. Die kosten € 100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze programmapagina.

DELEN
Stijn
Om mijn persoonlijke tijdlijn niet vol te gooien ben ik lid van de Festileaks nieuwsredactie. Vanuit Nijmegen ben ik bereid heel Europa door te trekken voor festivals.