Rock Werchter

Afterparty Rock Werchter 2017 alleen toegankelijk voor kampeerders op The Hive

Rock Werchter heeft slecht nieuws voor de mensen die niet op The Hive kamperen. Sta je op een van de andere campings dan heb je geen toegang tot de afterparty van het festival.

Eerder meldde de organisatie dat de afterparty van het festival toegankelijk is voor iedereen. Dat is toch niet het geval. Vanwege veiligheidsreden kunnen dit jaar alleen kampeerders op The Hive de entertainmentzone in. Het gaat hierbij om The Hive Camping, MySpace, Mobilhome, ADL en Resort.

Wanneer het programma op het festivalterrein afgelopen is, kunnen de die-hards op The Hive nog even verder gaan met feestvieren. In de entertainmentzone gaat het feest iedere dag tot 04:00 uur door. Wie de afterparty van Rock Werchter kleur gaan geven vind je op de website van het festival.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A DownFoo FightersArcade FireBlink-182Kings Of Leonalt-JThe Chainsmokers en Linkin Park wordt deze line-up door velen  uitgeroepen tot beste line-up ooit. Combitickets zijn inmiddels uitverkocht. Dagtickets zijn er enkel nog voor donderdag. Die kosten € 100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze programmapagina.

About the author
Stijn

Stijn

Tussen het studeren aan de ALPO in Nijmegen door ben ik redactielid op dit mooie festivalplatform. Uiteraard ben ik zoveel mogelijk op de festivals te vinden, maar ik kom ook regelmatig in Doornroosje, Merleyn of W2.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RW17 Nieuws en Programma
RW17 Youtube Playlist
RW17 Spotify Playlist