A moon shaped pool radiohead
Best Kept Secret

Best Kept Secret-bandje geeft toegang tot origineel artwork ‘A Moon Shaped Pool’

Gisteren werd de komst van LCD Soundsystem naar Paradiso nog ontdekt in het boekje van Best Kept Secret. Wat er ook in staat is dat je op vertoon van je Best Kept Secret-bandje gratis naar het de expositie van Stanley Donwood mag in het Bonnefantenmuseum in Maastricht. Donwood verzorgde onder andere het artwork van A Moon Shaped Pool.

Thom Yorke en Stanley Donwood waren ooit kunststudenten op dezelfde universiteit. Samen hebben ze vrijwel al het artwork van de Radiohead-albums gemaakt. Zo ook die van het laatste album A Moon Shaped Pool. Deze kunst serie is geïnspireerd op het weer. Op vertoon van je Best Kept Secret bandje kun je tot en met 3 september gratis de originele installatie van het kunstwerk zien. Lees hier alles over de tentoonstelling Optical Glade.

boekje best kept secret

Best Kept Secret 2017

Het is Best Kept Secret-weekend bij Festileaks! Dit jaar vindt de vijfde editie van het festival plaats op het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Onder meer Radiohead en Arcade Fire staan op het affiche. Meer informatie vind je op de website van het festival of op onze programmapagina. Op ons forum heb je de mogelijk om mee te discussiëren over alles wat Best Kept Secret ademt.

About the author
Marloes

Marloes

Sleept haar vrienden het liefste naar ieder festival toe. Houdt vooral van rock, electro en psychedelica en heeft een grote liefde voor Arctic Monkeys, Oscar and the Wolf, Tame Impala en The Beatles.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *