Advertisement

Eerste kampeerders Rock Werchter 2017 gearriveerd

Rock Werchter 2016

De allereerste die-hard Rock Werchter-gangers zijn al aanwezig. Zij arriveerden al eerder deze week. Vanaf vandaag kunnen de bezoekers verhuizen van camping Klokkeberg naar The Hive en kan het festival echt beginnen.

Het Nieuwsblad vond deze week vooral veel Nederlanders op de camping in Werchter. Een deel van hen was daar vanwege de show van Guns N’ Roses op TW Classic. Een deel van de kampeerders kwam echter al voor Rock Werchter zelf. Ook een combinatie tussen TW Classic en het vierdaagse festival is geen uitzondering. Met een paar Belgische biertjes om de tussenliggende tijd te doden, redden de die-hards zich prima op camping Klokkeberg.

Ben je zelf ondertussen ook jouw tas aan het inpakken? Check dan snel de Rock Werchter paklijst, zodat je helemaal niets vergeet. Ook kondigde het festival extra veiligheidsmaatregelen aan. Check hier alles over deze maatregelen.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A DownFoo FightersArcade FireBlink-182Kings Of Leonalt-JThe Chainsmokers en Linkin Park wordt deze line-up door velen  uitgeroepen tot beste line-up ooit. Combitickets zijn inmiddels uitverkocht. Dagtickets zijn er enkel nog voor donderdag. Die kosten € 100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze programmapagina.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen