Wat zijn jouw favoriete Oscar and the Wolf-nummers?

Festivalacts Top 100 van 2015
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Oscar and the Wolf komt naar Down The Rabbit Hole 2017! Max Colombie zal op zondag 25 juni het festivalpodium betreden. Welke nummers hoop jij live te beleven? Speel nu FestiTinder en geef ons een blik op jouw Droomsetlist van Oscar and the Wolf!

Twee jaar geleden stond Colombie nog in de vooravond geprogrammeerd op Down The Rabbit Hole, dit jaar verwelkomen we hem als afsluiter van het festival. Met hits als ‘Strange Entity’, ‘Princes’ en ‘The Game’ bestormde Oscar and the Wolf de afgelopen jaren de hitlijsten en werd hij een graag geziene gast op de Europese festivals.

FestiTinder!

Ben jij van de partij op Down The Rabbit Hole 2017? Ook zo benieuwd naar de setlist van Oscar and the Wolf? Welke nummers wil jij graag horen? Swipe rechts voor je favoriete nummers en swipe links voor de no-go’s. Zo makkelijk kan het zijn. Tinderen maar!

Down The Rabbit Hole 2017

Down The Rabbit Hole wordt in 2017 voor de vierde maal georganiseerd en vindt plaats van 23 tot en met 25 juni 2017. Onder meer Oscar And The Wolf, Fleet Foxes, Moderat, Nicolas Jaar en Soulwax staan op het affiche. Kun je ook niet wachten tot je in het konijnenhol mag springen? Weet je niet waar je het zoeken moet met je voorpret? Nou, wij wel! Oefen je bunny-hop en leg je konijnenoren te luister. Bereid je tot in de puntjes voor en abonneer je nu op onze Down The Rabbit Hole-playlist!

Neem je geen genoegen met een virtuele platenkast? Kom je liever in de Down The Rabbit Hole-stemming met echte cd’s of vinyl? Druk dan op onderstaande knop en neem een kijkje in onze speciale Down The Rabbit Hole platenwinkel!

Naar de Down The Rabbit Hole platenwinkel!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2017

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 23-25 juni 2017
Tickets Niet meer beschikbaar.