‘Foo Fighters met bescheiden rider naar Rock Werchter 2017’

dave grohl

Grote acts hebben vaak een even grote rider. Maar niet Foo Fighters. Dave Grohl en co. hebben naar verluid een boodschappenlijstje van slechts € 165,-.

Het Britse tijdschrift NME claimt de rider van Foo Fighters in handen te hebben. Het boodschappenlijstje  van de band bestaat uit 92 items in totaal. Het steekt daarbij schril af bij de verhalen die je soms hoort over de riders van de grote sterren. De organisatie van Rock Werchter komt dit jaar dus in ieder geval goed weg bij een van de headliners van het festival. Of de eisen van de andere acts ook zo bescheiden zijn is de vraag.

Dat Foo Fighters de tour rider niet zo serieus neemt is al langer bekend. Zo maakte de band er in 2011 nog een kleurboek van. Benieuwd wat je van het optreden van Foo Fighters mag verwachten? Check hier alles wat we leerden van de eerste festivalshow.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A DownFoo FightersArcade FireBlink-182Kings Of Leonalt-JThe Chainsmokers en Linkin Park wordt deze line-up door velen  uitgeroepen tot beste line-up ooit. Combitickets zijn inmiddels uitverkocht. Dagtickets zijn er enkel nog voor donderdag. Die kosten € 100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze programmapagina.

 

 

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen