Pinkpop

Jan Smeets: ‘Justin Bieber meer een act voor op het Songfestival’

Jan Smeets begrijpt dat veel mensen ontevreden zijn over het optreden van Justin Bieber. Dit laat de festivaldirecteur van Pinkpop weten tegenover De Limburger.

De festivalbaas noemt het optreden zelfs afschuwelijk. Ook zegt hij dat er tijd gereserveerd was voor een samenwerking tussen Justin Bieber en mede-headliner Martin Garrix. Daar kwam het alleen niet van. ‘Ik geloof dat Justin Bieber toen al lang weer vertrokken was,’ zegt Smeets.

Over Martin Garrix was Jan Smeets wel erg enthousiast. De Nederlandse DJ staat er zo goed op bij de festivaldirecteur dat hij hem wel als zoon zou willen, zo vertrouwt hij de krant toe.

Festileaks op Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Ook Festileaks is dit jaar weer aanwezig op Pinkpop! Volg voor de laatste updates vanaf Megaland onze liveblog en onze social media. Voor een overzicht van het programma en het eerdere nieuws, check je onze programmapagina. Geen tijd voor de livestream? Luister dan alle artiesten via onze playlist op Spotify hieronder!

About the author
Stijn

Stijn

Tussen het studeren aan de ALPO in Nijmegen door ben ik redactielid op dit mooie festivalplatform. Uiteraard ben ik zoveel mogelijk op de festivals te vinden, maar ik kom ook regelmatig in Doornroosje, Merleyn of W2.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PP17 Nieuws en Programma
PP17 YouTube Playlist
PP17 Spotify Playlist