Dit zijn de laatste 3 namen voor Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Melanie Marsman

De organisatie van Best Kept Secret 2017 heeft zojuist de 3 laatste namen voor de aanstaande editie bekend gemaakt. Marika Hackman, Jo Goes Hunting en Vessel zullen aankomend weekend op het festival te zien zijn.

Marika Hackman is op zaterdagavond te bewonderen op Stage Five, Vessel zal op dit podium een paar uurtjes later te zien zijn. Jo Goes Hunting speelt op de eerste dag van het festival op Stage Three. Deze 3 acts vervangen Tei Shi, Toxe en Girl Band, welke eerder het optreden op het festival in Hilvarenbeek cancelden.

Wil jij alvast opwarmen voor de headliners op het festival? Zo kom je alvast in de stemming voor de shows van Arcade Fire en Radiohead!

Moeite met inpakken voor Best Kept Secret 2017? Wij hebben een paklijst voor je gemaakt, zo vergeet je niks meer!

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Melanie Marsman

Dit jaar vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Onder meer Radiohead en Arcade Fire staan op het affiche. Momenteel zijn er nog enkel kaartjes voor de vrijdag te koop tegen een bedrag van € 79,- (excl. servicekosten). Meer informatie vind je op de website van het festival of op onze programmapagina. Op ons forum heb je de mogelijk om mee te discussiëren over alles wat Best Kept Secret ademt.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2017

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 juni 2017
Line-up
Radiohead
Arcade Fire
Run The Jewels
Tickets Niet meer beschikbaar.