Heren plassen dit jaar in stijl op Rock Werchter, zo meldt HLN. Geen grijze plaspalen meer om het biervocht af te voeren, maar heuse luxe-urinoirs. 

Met een line-up van ongekend hoog niveau kunnen de toiletten natuurlijk niet achterblijven, zo zal de organisatie hebben gedacht: ‘Urin8′. Het is een luxe-urinoir met maar liefst acht plaatsen, die de welbekende grijze plaspalen gaat vervangen.

“De Urin8 is een luxueuze versie daarvan met tussenschotten, led-verlichting, een waterbesparend spoelsysteem en een mooie foto van een jongedame tussen de bloemen”, aldus Sim Helsen van ontwikkelaar GSV Verhuur. “We plaatsen al langer vacuümtoiletten. Die zit-toiletten zijn ook al wat luxueuzer en verbruiken minder water, vooral voor de dames. Het werd dus tijd voor een mannelijke variant. Die twee gaan ook mooi samen staan op zo’n festivalweide. Het oog wil ook wat.”

Rock Werchter 2017

Rock Werchter

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A DownFoo FightersArcade FireBlink-182Kings Of Leonalt-JThe Chainsmokers en Linkin Park wordt deze line-up door velen  uitgeroepen tot beste line-up ooit. Combitickets zijn inmiddels uitverkocht. Dagtickets zijn er enkel nog voor donderdag. Die kosten € 100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze programmapagina.

DELEN
Niek
Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.