Festivalgangers opgelet! Het treinverkeer ondervindt maandagochtend mogelijk overlast door een staking van NS-medewerkers, zo meldt RTL Nieuws. Houd de NS-planner dus goed in de gaten.

NS-medewerkers gaan maandagochtend in staking op de belangrijke spoorknooppunten Den Haag Centraal en Zwolle. Hoewel de staking al om 9 uur ’s ochtends eindigt, kunnen de naweeën van de staking nog de hele ochtend gevoeld worden. Doordat er minder of zelfs geen treinen zullen vertrekken uit Den Haag en Zwolle, heeft de actie mogelijk gevolgen voor het treinverkeer in het hele land.

Ben je dus per trein afgereisd naar bijvoorbeeld Best Kept Secret, We Are Electric of het Belgische Graspop Metal Meeting, en van plan maandagochtend vroeg huiswaarts te keren? Houd dan de reisplanner maar even goed in de gaten: het kan zijn dat er geen of minder treinen rijden. Wellicht kun je je beter nog een keertje omdraaien en het later op de dag proberen. Dan is de eventuele kater direct ook wat minder heftig.

Best Kept Secret 2017

Het is Best Kept Secret-weekend bij Festileaks! Dit jaar vindt de vijfde editie van het festival plaats op het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Onder meer Radiohead en Arcade Fire staan op het affiche. Momenteel zijn er nog enkel kaartjes voor de vrijdag te koop tegen een bedrag van € 79,- (excl. servicekosten). Meer informatie vind je op de website van het festival of op onze programmapagina. Op ons forum heb je de mogelijk om mee te discussiëren over alles wat Best Kept Secret ademt.

DELEN
Niek
Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.