Het is ondertussen al weer twee weken geleden, maar wat was het tof! We blikten eerder al terug met jullie favoriete optredens, en vandaag onthult Best Kept Secret de aftermovie. Nagenieten maar!

Alles komt voorbij in de aftermovie: van de fantastische optredens met onder andere Arcade Fire en Radiohead tot het overheerlijke eten van de food line-up en het heerlijke weer. En misschien nog wel het belangrijkste: jullie, de bezoekers van Brabantse festival, komen uitgebreid in beeld.

Meer nagenieten van Best Kept Secret 2017? Check dan wat jullie de allerbeste optredens vonden van het festival. Ook gaven de bezoekers cijfers over deze editie van het festival. Die vind je terug in ons festivalrapport!

Best Kept Secret 2017

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Afgelopen weekend vond al weer de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Met Radiohead, Arcade Fire en Run The Jewels als headliners beleefde het festival een droomjubileum. Volgend jaar komt het festival in Hilvarenbeek natuurlijk weer terug. Het festival vindt dan plaats op 8, 9 en 10 juni 2018. Over het programma is nog niets bekend, maar kijkend naar afgelopen editie hoef je jezelf daarover niet druk te maken! Check de website voor meer informatie over het festival.