Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk
Pinkpop

Oproep: Wat waren de beste optredens van Pinkpop 2017?

Dit weekend vond Pinkpop 2017 plaats. Naast headliners Justin Bieber, Kings of Leon en Green Day stonden er een hoop andere te gekke acts op het podium. Maar wie gaf de mooiste show weg? Jij bepaalt!

Was het het exclusieve optreden van Live, die hun enige optreden dit jaar in Europa in Landgraaf gaven? Of het brute concert van System of A Down, die Pinkpop wederom op zijn grondvesten liet trillen? Wij zijn heel erg benieuwd naar jouw absolute hoogtepunt(en).

Comments

Foto: Bart Heemskerk

In de reacties onder het bericht op Facebook kun je je ei kwijt. Laat ons weten welke artiesten jou dit weekend positief verrast hebben en vooral waarom. Wie weet zie jij jezelf terug in de uitslag die aanstaande donderdag volgt!

Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vond plaats op 3, 4 en 5 juni. Het festival kende dit jaar Justin Bieber, Green Day en Kings of Leon als headliners. Ook waren er acts als Martin Garrix, LIVE en Imagine Dragons te vinden. Over de editie van 2018 is nog niet veel bekend. Gelukkig kun je wel alvast de nieuwe data noteren. Pinkpop 2018 wordt gehouden van 15 tot en met 17 juni.

Val je na je Pinkpopbezoek in een zwart gat? Check dan de playlist met alle optredende artiesten. Op onze Facebook vind je een tevens genoeg beeldmateriaal vanaf het Limburgse festival.

About the author

Joyce

Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.

3 Comments
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • We waren er elke dag vroeg bij dus hebben we best wat kunnen zien.
  D
  Hierbij de top 5 volgens ons :

  1. Prophets of Rage (niet verwacht maar doordoor des te beter)
  2. Biffy Clyro
  3. Chef Special
  4. Kensington
  5. Martin Garrix (als ’s werelds grootste exporteur van dance en dus ook DJ’s , hoort een grote naam ook op PP thuis en MG was gewoon goed).

PP17 Nieuws en Programma
PP17 YouTube Playlist
PP17 Spotify Playlist