Pinkpop 2017 zat boordevol speciale momenten. Een daarvan vond plaats tijdens het optreden van Prophets of Rage. Toen kwam Serj Tankian, de zanger van System of a Down, op het podium. 

Tankian voegde zich bij Prophets of Rage voor een speciale versie van ‘Like A Stone’. ‘Like A Stone’ is een nummer van een andere superband: Audioslave. Het gehele nummer stond dan ook in het teken van het overlijden van Chris Cornell. Benieuwd hoe het er aan toe gaat bij Prophets of Rage met System of a Down? Check dan de beelden hieronder.

Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vond plaats op 3, 4 en 5 juni. Het festival kende dit jaar Justin Bieber, Green Day en Kings of Leon als headliners. Ook waren er acts als Martin Garrix, LIVE en Imagine Dragons te vinden. Over de editie van 2018 is nog niet veel bekend. Gelukkig kun je wel alvast de nieuwe data noteren. Pinkpop 2018 wordt gehouden van 15 tot en met 17 juni.

Val je na je Pinkpopbezoek in een zwart gat? Check dan de playlist met alle optredende artiesten. Op onze Facebook vind je een tevens genoeg beeldmateriaal vanaf het Limburgse festival.

DELEN
Stijn
Om mijn persoonlijke tijdlijn niet vol te gooien ben ik lid van de Festileaks nieuwsredactie. Vanuit Nijmegen ben ik bereid heel Europa door te trekken voor festivals.