Downloaden maar: de Lowlands 2017 app is er!

Lowlands
Lowlands, @Kamiel Scholten Fotografie

Met nog minder dan drie weken op de teller tot Lowlands 2017, lanceert de organisatie van het festival de officiële app. De meest complete gids om jouw weekend mee door te komen!

Veel festivals maken tegenwoordig gebruik van handige applicaties waarmee jij tijdens het festival op de hoogte blijft van al het nieuws rondom het festival. Ook Lowlands mag natuurlijk niet achterblijven wat betreft een app. Dit jaar heeft het festival een nieuw extraatje toegevoegd. Het volledige horeca-aanbod, inclusief locaties, is opgenomen in de app!

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes over het festival in Biddinghuizen en wil jij alerts ontvangen wanneer jouw favoriete artiesten optreden? Zoek dan in de app store naar ‘LL17’ of download de app direct via de onderstaande linkjes.

[mks_button size=”medium” title=”Android” style=”squared” url=”https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.greencopper.lowlands&hl=en” target=”_self” bg_color=”#1e73be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

[mks_button size=”medium” title=”iOS” style=”squared” url=”https://itunes.apple.com/nl/app/lowlands-festival-2017/id1262558924?mt=8″ target=”_self” bg_color=”#1e73be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Lowlands 2017

Lowlands
Lowlands, @Kamiel Scholten Fotografie

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarig jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden van 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast onderging het terrein een grote make-over. Meer weten over Lowlands 2017? Check dan onze programmapagina of de website van het festival. Check hieronder ook onze speciale Lowlands Spotify-playlist om alvast in de stemming te komen.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.