Editors is altijd een graag geziene gast op festivals. De band rond frontman Tom Smith speelt dit jaar onder andere de weides van Pukkelpop, Lowlands en Lollapalooza Paris plat. De hoogste tijd dus om te kijken of jij de lyrics nog uit je hoofd kent in de nieuwe FestiQuiz!

Met vijf albums op zak heeft Editors genoeg troeven in handen. Een show van deze Britse band staat dan ook garant voor een hele rij hits afgewisseld door intieme momenten. Jullie verkozen het opzwepende ‘Marching Orders’ zelfs tot beste set closer op een festival! Alle reden dus om je songtekstenkennis weer even op te poetsen. Maak de lyrics van Editors af in de FestiQuiz en kijk of jij deze zomer luidkeels mee kan zingen of dat je toch beter kan gaan playbacken.

Editors

In 2005 verscheen het eerste Editors album, The Black Room, met als grote hitsingle ‘Munich’. Twaalf jaar en vier albums verder is de Britse band niet meer weg te denken uit het festivalcircuit. Met de tour rond hun vijfde studioalbum IN DREAM kwamen de heren al langs menig festival. Zo stonden ze in 2016 nog op Sziget en Rock Werchter en waren ze headliner op Best Kept Secret.