mumford and sons
Lyrics Quiz

Lyrics Quiz! Hoe goed ken jij de songteksten van Mumford & Sons?

Mumford & Sons staat zondag 20 augustus op Lowlands te rocken. Sta jij straks op de eerste rij om deze jongens toe te juichen? Zing jij al hun tekstenwoord voor woord mee? Test je songtekstenkennis met deze quiz!

Deze Britse folkrockband bestaat inmiddels 10 jaar en heeft in totaal drie studio-albums uitgebracht. In 2012 waren ze nog op Pinkpop en Rock Werchter te vinden. Maar dit jaar keren ze terug op Lowlands! Een tijdje geleden hebben jullie ons al laten weten welke nummers jullie dan willen horen en hebben we de Droomsetlist van Mumford & Sons samengesteld. Je luistert misschien graag naar de nummers van deze Britse boys, maar sla je de teksten ook een beetje op? Kun jij alles woord voor woord meezingen of heb je nog wat oefening nodig? Doe de quiz en kom erachter!

 

Lowlands 2017

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Het is dit jaar feest: het festival in Biddinghuizen viert zijn 25-jarig jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere grote namen zoals The xx, Mumford & Sons en Editors. Gestaag raakt het programma compleet, dat niet enkel bestaat uit artiesten maar ook randprogrammering zoals een heus theater- en literatuurprogramma. Daarnaast ondergaat het terrein een grote make-over.

Meer weten over het festival? Check dan onze programmapagina of de website. Ook om je muzikaal voor te bereiden op aankomende editie ben je bij Festileaks op de juiste plek: check onze rijkelijk gevulde Spotify-playlist hieronder!

About the author

Joyce

Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *