Stap jij over een paar dagen door de poorten van de Zwarte Cross 2017? Heb jij je tent al uit de kast gehaald en je tas al gepakt? Wij willen graag weten waar jij het meeste naar uitkijkt op de Zwarte Cross. Speel nu de FestiTinder en swipe je wild!

Ieder jaar komen er weer duizenden mensen naar de Zwarte Cross. Dit Achterhoekse festival is een combi van motorcross, theater, muziek en te gekke bezoekers! Het festival is in ruim 20 jaar tijd uitgegroeid van 1.000 naar 220.000 bezoekers. Of je nu een veteraan bent of een groentje, FestiTinder is voor iedere festivalganger. Kom jij naar Zwarte Cross voor de muziek, ben je meer een theaterliefhebber of ben je een echte motorcross-fan? Laat het ons weten!

Zwarte Cross 2017

Zwarte Cross
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Ook dit jaar brullen de motoren en speakers van Nederlands “meest sfeervolle festival“. Dit keer van 13 tot en met 16 juli, in het vertrouwde Lichtenvoorde. Het programma van Zwarte Cross is erg gevarieerd en bestaat – naast de befaamde motorcross, stunts en humor – uit muzikaal en theatraal genot. Het affiche kent talloze namen uit verscheidene stijlen en windrichtingen. De grote namen van deze editie zijn onder meer Wolfmother, Racoon en Golden Earring. De volledige line-up vind je hier. De kaartverkoop gaat hard: alleen voor de vrijdag zijn nog tickets te koop voor € 30,- per stuk.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over dit mooie festival? Check dan ook onze programmapagina van het festival. Zoek je naar de ultieme voorbereiding? Abonneer je dan op onze Spotify-afspeellijst!

DELEN
Nienke Van Donkelaar
Kakelvers op de rubriekenredactie van Festileaks met een passie voor schrijven en vormgeven. Afgestudeerd in Industrieel Product Ontwerpen aan de HAN in Arnhem en blijven plakken in dit mooie stadje. Houdt van reizen en is altijd opzoek naar nieuwe dingen om te leren (momenteel is dat Spaans).