Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Vintage Trouble op Gurtenfestival 2014.

Vlammen doen ze altijd wel, die mannen van Vintage Trouble. De band groeide in no time uit tot een festivaltopper met showman Ty Taylor als paradepaardje. De stem van James Brown en de moves van Mick Jagger; hij heeft het allemaal. De band staat ook dit jaar weer op het Nederlandse podium. Gisteren mocht het viertal de Zwarte Crossers aan het dansen krijgen. Baal je dat je er niet bij was? Gelukkig hebben wij dan een festivalconcert voor je. Met deze set van Vintage Trouble op Gurtenfestival 2014 vlieg je je gegarandeerd van je stoel van het swingen!

Vintage Trouble

 

Vintage Trouble werd in 2010 opgericht door zanger Ty Taylor en gitarist Nalle Colt in Venice Beach, Los Angeles. De band maakt jaren ’50 en ’60 R&B, in de stijl van Chuck Berry en The Rolling Stones. De band stond eerder in het voorprogramma van AC/DC en The Who en komen speelden meerdere keren de Europese festivalweides, waaronder Rock Werchter en Pinkpop, plat. Ook dit jaar zijn de mannen weer van de partij. Op de Zwarte Cross welteverstaan.

Behoefte aan nog meer (festival)concerten? Wil je herinneringen ophalen van de afgelopen festivalzomer of opwarmen voor wat nog komen gaat? Check het Festileaks YouTube kanaal.

DELEN
Thijs
Festileaks-chef van alles wat niet met nieuws te maken heeft. Muziekjournalist. Broer van Ed Sheeran, Rupert Grint en alle andere Gingers die je kent. Draait met alle liefde plaatjes onder de naam Thissa. Houdt niet van arrogante mensen, wel van Kanye West.