Een lading gloednieuwe namen voor Into The Great Wide Open! Het festival dat plaatsvindt op Vlieland voegt 8 nieuwe namen toe aan de affiche. Onder de bevestigingen zijn onder andere Fresku & MocroManiac, Blanck Mass, St. Paul en Nuno Dos Santos.

Naast bovenstaande artiesten geven ook Matteo Myderwyk, Nora Fischer, Sarathy Korwar en Anna Meredith optredens op het Waddeneilend. Het festival voegt bovendien een aantal acts toe aan het Kunst & Kolderprogramma.

Eerder werd duidelijk dat ook Daughter, Belle & Sebastian, Bill Callahan, Spinvis en Kate Tempest op het festival te bewonderen zijn.

Fresku & MocroManiac

Fresku is al geruime tijd een gevestigde naam in de Nederlandse hiphopwereld. De rapper bracht drie studioalbums uit en scoorde hits met ‘Twijfel’, ‘Kreeft’ en ‘Nieuwe Dag’. Eerder dit jaar bracht hij samen met MocroManiac een nieuw album uit: Juice. De plaat kreeg lovende kritieken en de twee stonden samen op Paaspop en Woo Hah! In het najaar volgt een uitgebreide clubtour.

Into The Great Wide Open 2017

Into The Great Wide Open 2016

Into The Great Wide Open 2017 vindt plaats van 31 augustus tot 3 september op Vlieland. Populair is het festival zeker: de tickets zijn namelijk al lange tijd uitverkocht. Het festival laat echter wel weten dat de kanalen in de gaten gehouden moeten worden, omdat er eventueel nog kaarten vrij kunnen komen. Een weekend op het festival kost € 135,-. Dit is exclusief overnachting en bootreis.

DELEN
Sam
Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot aan Underworld. Werkzaam in de zorg en in opleiding tot verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Jera On Air.