De Belgische popgroep Gestapo Knallmuzik kondigt door middel van een hilarische video aan dat zij elke dag te zien zijn in Petit Bazar op Pukkelpop.

Het belooft elke dag weer een groot feest te worden in Petit Bazar met dit trio aanwezig. Gestapo Knallmuzik is een Belgische groep die bekend staat om de betere feestjes. Knallmuzik en plezier staan centraal en dat blijkt ook wel uit wel uit de aankondigingsvideo. Check hieronder hoe Gestapo Knallmuzik zichzelf aankondigde voor drie dagen Pukkelpop.

Petit Bazar

Pukkelpop richtingaanwijzer
Pukkelpop programma 2013

Bij Petit Bazar staat dit jaar de kleur oranje centraal. Daarom is ook gekozen voor het thema “Hup Holland Hup”. Om het thema helemaal compleet te maken zijn koning Willem-Alexander en koningin Máxima uitgenodigd om het Belgische festival bij te wonen. Ook worden er typisch Nederlandse gerechten zoals bitterballen, kaas en Mora uit de muur geserveerd. Ook kun je deelnemen aan de krokettenbingo van Mora en de succesvolle bruine kroeg bezoeken.

Pukkelpop 2017

Bron: Facebook Pukkelpop
Bron: Facebook Pukkelpop

Pukkelpop 2017 vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 19 augustus 2017, zoals vanouds in het plaatsje Kiewit. Dit jaar staan onder meer Editors, Mumford & Sons, The xx en Bastille op de planken. Een dagkaart kost dit jaar € 99,-. Voor een ticket voor het gehele weekend leg je € 199,- neer. De kaartverkoop is in volle gang. Inmiddels is de zaterdag van het festival helemaal uitverkocht. Ook de andere dagen en combitickets gaan hard, dus zorg dat je er snel bij bent.