Hurts en Alex Vargas naar Sziget 2017, Anne-Marie zegt af

Ons geduld werd even op de proef gesteld, maar vandaag maakt Sziget 2017 eindelijk weer nieuwe namen bekend. Het Britse synthpop-duo Hurts heeft het laatste plekje op de Main Stage weten te bemachtigen en zal in augustus op de planken staan in Boedapest. Popster Anne-Marie heeft helaas haar show moeten cancellen, Alex Vargas is haar waardige vervanger.

Hurts zal op zondag 13 augustus het hoofdpodium opwarmen voor headliner The Chainsmokers. Anne-Marie laat weten door onvoorziene omstandigheden niet te kunnen optreden. Haar plek in de A38-tent op dinsdag 15 augustus gaat naar singer-songwriter Alex Vargas.

Beide nieuwe acts zijn geliefd onder het Nederlandse publiek. Alex Vargas stond op nummer één in de iTunes-hitlijsten met het meeslepende ‘Shackled Up’. Hurts is al jaren een graag geziene gast in het clubcircuit. Hun optreden in TivoliVredenburg van komende december was binnen enkele uren uitverkocht.

Sziget Express

Ook dit jaar werken Festival.Travel en Sziget weer samen om een compleet verzorgde treinreis naar het festival te verzorgen. Op 6 of 8 augustus vertrek je vanaf Amersfoort en op 16 of 18 augustus verlaat je Boedapest weer. Het festival vindt plaats van 9 tot 16 augustus. Zie hierboven een mooie impressie van hoe het er aan toe gaan op zo’n treinreis naar Budapest!

De ticketverkoop voor deze treinreis is reeds gestart. Voor een zitplaats leg je € 180,- neer, een economy couchette kost je € 210,-. Ook is er een comfort couchette, deze gaat weg voor € 230,-.

[mks_button size=”large” title=”Tickets voor Sziget” style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/sziget/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_self” bg_color=”#DD3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Sziget 2017

Foto: Sandor Csudai/Sziget 2016

In 2017 viert Sziget haar 25e verjaardag. Van 9 tot 16 augustus staat het eiland midden in de Donau volledig in het teken van muziek, theater en het populaire circus. Een 7-dagenkaart kost je € 299,- en voor € 275,- ben je er vijf dagen bij. Op het festival kun je genieten van optredens van onder meer Kasabian en Major Lazer. Daarnaast zijn ook acts als PJ Harvey en Alt-J op het Hongaarse festival te vinden.

[mks_button size=”large” title=”Tickets voor Sziget” style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/sziget/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_self” bg_color=”#DD3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy