Oh, wat zouden we het allemaal graag nog een keertje overdoen. Rock Werchter 2017 is weer voorbij gevlogen, maar gelukkig is hier nu de officiële aftermovie. Nog even nagenieten dus van dit heerlijk festivalweekend.

Met in het festivalrapport uitstekende cijfers voor zowel het programma als de sfeer én de locatie, kunnen we eigenlijk wel met zekerheid vaststellen dat Rock Werchter 2017 weer een zeer geslaagde editie was. Het prachtige weekend laat de vele festivalgangers logischerwijs dan ook achter met een behoorlijke post-festivaldip. Maar wees niet getreurd! Met de officiële aftermovie kun je je nog even inbeelden weer midden op de Belgische festivalweide te staan. Ondanks de zeer korte duur van de video (het filmpje wordt aangeduid als een ‘one minute movie’), wordt de onbezonnen en zonnige sfeer van het festival er behoorlijk goed in samengevat. En zoals de titel al verklapt, het belangrijkste ingredient voor een geslaagd festival, dat ben jij. You rocked Werchter!

Rock Werchter 2017

Foto: Jason Asare

Rock Werchter 2017 vond dit jaar plaats van 29 juni tot en met 2 juli 2017. Met namen als Radiohead, Linkin Park, Arcade Fire en Foo Fighters beschikt het festival misschien wel over de meest geprezen line-up van het festivalseizoen. Een overzicht van alles wat met het festival te maken heeft vind je op onze programmapagina, of natuurlijk op de website van het festival. Nog even nagenieten? Beluister dan onze Spotify playlist, vol met nummers die dit jaar de revue passeerden.