Passenger
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)
Artiesten

Passenger trad afgelopen zondag voor het laatst op

Passenger stopt met optreden, zo maakt Mike Rosenberg bekend. Of dit het definitieve einde is weet hij zelf ook niet, geeft de singer-songwriter aan. 

Passenger laat in een statement op Facebook weten heel dankbaar te zijn voor de afgelopen jaren. Ook maakt hij bekend nog één laatste verassing te hebben voor de fans. Deze verschijnt vanavond om 19:00 uur. Het volledige statement lees je hieronder:

Pinkpop en Rock Werchter

Fans van Passenger die er op Pinkpop en Rock Werchter bij waren dit jaar hebben geluk gehad. De optredens waren twee van de allerlaatste (festival)shows die de zanger gaf. In totaal stond de singer-songwriter twee keer op Pinkpop en maar liefst drie keer op Rock Werchter. Dit jaar nam Rosenberg niet alleen zichzelf, maar ook een begeleidingsband mee. Dit in tegenstelling tot 2013 toen hij debuteerde door in zijn eentje de podia te betreden.

Passenger

Passenger is de artiestennaam van singer-songwriter Mark Rosenberg. De 33-jarige zanger brak in 2013 door met de wereldwijde hit ‘Let Her Go’. Daarvoor kreeg hij onder meer een Brit Award-nominatie voor beste Britse liedje. Daar bleef het niet bij. Niet veel later volgden ook singles als ‘Holes’ en ‘The Wrong Direction’. Vorig jaar verscheen zijn laatste album Young as the Morning, Old as the Sea, waarmee hij terugkeerde naar Pinkpop.

About the author
Stijn

Stijn

Tussen het studeren aan de ALPO in Nijmegen door ben ik redactielid op dit mooie festivalplatform. Uiteraard ben ik zoveel mogelijk op de festivals te vinden, maar ik kom ook regelmatig in Doornroosje, Merleyn of W2.

1 Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Laat ik naar Dublin gegaan zijn om dit optreden bij te wonen, en na afloop ook nog even met Mike gesproken. Het is zeker niet het definitieve einde. Hij heeft in ieder geval gezegd volgend jaar (zomer) weer op een aantal festivals te zullen spelen!