De organisatie van Pukkelpop 2017 heeft zeer speciale namen op de gastenlijst staan. Door middel van een brief zijn de koning en koningin van Nederland uitgenodigd voor het festival.

Bij Petit Bazar, een feestelijk deel op het Pukkelpop-terrein, staat dit jaar de kleur oranje centraal. Daarom is ook gekozen voor het thema “Hup Holland Hup”. Om het thema helemaal compleet te maken zijn koning Willem-Alexander en koningin Máxima uitgenodigd om het Belgische festival bij te wonen. Dit meldt de organisatie vandaag via Twitter.

Er worden dan ook typisch Nederlandse gerechten zoals bitterballen, kaas en Mora uit de muur geserveerd. Ook kun je deelnemen aan de krokettenbingo van Mora en de succesvolle bruine kroeg bezoeken.

Eerder vandaag werd ook Solange toegevoegd aan de affiche van het festival in Kiewit.

Pukkelpop 2017

Bron: Facebook Pukkelpop
Bron: Facebook Pukkelpop

Pukkelpop 2017 vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 19 augustus 2017, zoals vanouds in het plaatsje Kiewit. Dit jaar staan onder meer Editors, Mumford & Sons, The xx en Bastille op de planken. Een dagkaart kost dit jaar € 99,-. Voor een ticket voor het gehele weekend leg je € 199,- neer. De kaartverkoop is in volle gang. Inmiddels is de zaterdag van het festival helemaal uitverkocht. Ook de andere dagen en combitickets gaan hard, dus zorg dat je er snel bij bent.