Pukkelpop tijdschema en mobiele app online

Bron: Facebook Pukkelpop

Over een maandje is het dan eindelijk zo ver, en maken we ons met zijn allen klaar voor Pukkelpop 2017. Sinds vandaag staan het tijdschema en de mobiele app van het festival online. Dat wordt puzzelen!

In het tijdschema vind je een duidelijk overzicht van welke artiest waar en wanneer optreedt, zodat je (samen met je vrienden) alvast een uitgebreid plan kunt trekken. De etenspauzes kunnen ingepland en de clashes bediscussieerd. Dit tijdschema vind je op de website van het festival. Ook de mobiele applicatie staat sinds vandaag online. Deze app maakt de festivalervaring van de festivalganger nog gemakkelijker! In deze app vind je namelijk een eenvoudig overzicht van de line-up, recente updates met betrekking tot het festival en alle andere praktische informatie. Zo heb je alle nodige informatie altijd bij de hand. Deze app is te downloaden voor zowel Android als Apple, en is natuurlijk helemaal gratis.

Line-up en tickets

Maar dit was nog niet alles, het Pukkelpop-nieuws komt vandaag in drievoud. Naast het presenteren van het tijdschema en de app voor het festival, komt de organisatie met nog twee andere aankondigingen. Alle twijfelaars opgelet, want de donderdagtickets voor het festival zijn bijna uitverkocht. Naar het schijnt zijn er nog maar 1.000 beschikbare tickets voor deze dag over. Ook de combitickets zouden momenteel als warme broodjes over de toonbank gaan. Snel beslissen dus! De derde en laatste aankondiging heeft betrekking tot de line-up, welke bijna compleet is na de toevoeging van Moon Duo and Tamer Nafar.

Pukkelpop 2017

Bron: Facebook Pukkelpop
Bron: Facebook Pukkelpop

Pukkelpop 2017 vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 19 augustus 2017, zoals vanouds in het plaatsje Kiewit. Dit jaar staan onder meer Editors, Mumford & Sons, The xx en Bastille op de planken. Afgelopen editie sierden onder andere Rihanna, LCD Soundsystem en Oscar and the Wolf op het affiche van het festival. Een dagkaart kost dit jaar € 99,-. Voor een ticket voor het gehele weekend leg je € 199,- neer. De kaartverkoop is in volle gang. Inmiddels is de zaterdag van het festival helemaal uitverkocht. Ook de andere dagen en combitickets gaan hard, dus zorg dat je er snel bij bent.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen