Snowbombing 2018 maakt data bekend en start met kaartverkoop

Snowbombing

Het Oostenrijkse wintersportfestival Snowbombing zal in 2018 plaatsvinden van 9 tot en met 14 april, zo maakt de organisatie vandaag bekend. Ook zijn de ‘super early bird packages’ vanaf vandaag te koop.

In de week van 9 t/m 14 april worden de pistes van Mayrhofen omgetoverd tot een waar festivalparadijs. Met een apfelstrudel en een pilsje on the side kun je je naar hartenlust uitleven op de vele pistes en bij de interessante podia in het Oostenrijkse skigebied.

Al vanaf £250,- (ongeveer €280,-) slaap je vijf nachten in een idyllisch Oostenrijks pension. Ook heb je dan vijf dagen toegang tot het sprookjesachtige festival terrein. Ben je helemaal klaar voor een winters avontuur? Wees er dan snel bij, want er is maar een beperkt aantal super early bird tickets. Meer informatie over je reis en tickets vind je op de website van Snowbombing.

Snowbombing 2018


Snowbombing is een bijzonder evenement in Mayrhofen (Oostenrijk) dat twee grote passies combineert. Je kunt er namelijk keihard wintersporten, terwijl je rondhupt op een van de grootste festivalterreinen van de alpen. Naast de krijtwitte pites, kun je ook je ei kwijt bij de talloze prachtige stages of ontspannen in de spa’s & saunas. Daarnaast kun je ook nog eens genieten van de Oosterijkse cuisine in één van de vele restaurantjes of deelnemen aan unieke activiteiten of excursies. In het verleden verzorgden onder andere Kasabian, Bastille, Disclosure en The Prodigy al het muzikale programma van Snowbombing.