Met nog vijf dagen te gaan maakt Pukkelpop de affiche compleet met vier Belgische namen. Via social media en de website laat de organisatie weten dat Brutus, DJ Lady S, Six Hands en Tamino zijn toegevoegd aan de line-up.

Vooral de toevoeging van Tamino is opvallend. De Belgische singer-songwriter staat met deze extra show namelijk tweemaal op het festival. Donderdagavond speelt hij een eigen show in de Club, vrijdag is hij samen met Kai Wén en The Lighthouse te zien tijdens de Nieuwe Lichting-Show van Studio Brussel. Naast deze vier namen kan je ook gaan genieten van onder andere Elbow, Bastille en The xx.

Wil jij volgende week gaan genieten van al deze fantastische namen? Treuzel dan niet met het kopen van je ticket! De dagtickets voor zaterdag zijn inmiddels al uitverkocht en ook voor de combitickets is het ticketalarm afgegaan.

Pukkelpop 2017

Pukkelpop nieuwsbrief

Pukkelpop 2017 vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 19 augustus 2017, zoals vanouds in het plaatsje Kiewit. Dit jaar staan onder meer Editors, Mumford & Sons, The xx en Bastille op de planken. Afgelopen editie sierden onder andere Rihanna, LCD Soundsystem en Oscar and the Wolf op het affiche van het festival. Een dagkaart kost dit jaar € 99,-. Voor een ticket voor het gehele weekend leg je € 199,- neer. Wacht niet te lang meer met het kopen van je kaartje!

Wil je alvast in de stemming komen voor volgende week? Luister dan naar onze Pukkelpop-playlist op Spotify:

DELEN
Mathilda
Nieuwsredacteur | Liefhebber van concerten en festivals | Verzamelaar van vinyl | Staat vooraan bij onder andere Pearl Jam, Muse, Foo Fighters en Editors