We zijn inmiddels alweer over de helft van het festivalseizoen van 2017. Nog op zoek naar dingen die je écht mee moet nemen de komende weken? We hebben de grootste webshops van het internet afgespeurd naar onsmibare festivalgadgets en dit zijn de 8 leukste die we vonden!

1. De coolste sokken van het festivalterrein

Op een festival kom je nog wel eens wat opvallende outfits tegen. Wat dacht je van de meest kleurrijke regenlaarzen of poncho’s? Met deze kleurrijke sokken van Happy Socks steel ook jij de show! Je scoort ze met deze Happy Socks kortingscode nu met 15% korting!

2. De blitse lichtgevende vlaggenlijn
Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Met deze lichtgevende vlaggenlijn kan je makkelijk jouw tent terugvinden tussen de duizenden tenten op de festivalcamping!

3. Het ultra handige festivalkleedje

Onmisbaar op de festivalweide: een festivalkleedje! Dit maakt het zitten net iets comfortabeler en fijner.

4. Lifehack: een opvouwnare rugzak

Te weinig ruimte om ook nog een tas mee te kunnen nemen voor op het festivalterrein? Een opvouwbare rugzak is de oplossing!

5. De festival classic: het baseballpetje met propeller

Met dit petje ben jij de coolste op het hele festivalterrein!

6. Een waaier

Met deze waaier houd je je hoofd koel tijdens de warmste festivaldagen.

7. De zelfopblazende stoel

Met deze stoel zit jij enorm comfortabel op de festivalweide of -camping.

8. Schoenbeschermers

Vieze voeten door de modder of door de vele biertjes die door het publiek heen gegooid worden? Nooit meer door deze hippe schoenbeschermers!

 

DELEN
Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Verslaafd aan concerten, festivals en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Arctic Monkeys, Anderson .Paak en The xx. Daarnaast trots lid van de nieuwsredactie en tevens mede-verantwoordelijk voor het Spotify-kanaal van Festileaks.