Met nog twee weken te gaan zijn er nog maar 500 combi tickets voor Pukkelpop 2017 beschikbaar! Dit laat het festival weten via social media en de website

Wil jij volgende week vier dagen genieten van onder andere Editors, Mumford & Sons en Moderat? Wacht dan niet te lang met het kopen van je combi ticket voor het festival. Via de diverse mediakanalen heeft het Belgische festival het ticketalarm af laten gaan. De hoogste tijd om een kaartje te kopen dus!

Eerder liet Pukkelpop al weten dat de dagtickets voor zaterdag 19 augustus 2017 zijn uitverkocht. Er zijn nog wel dagtickets beschikbaar voor donderdag en vrijdag.

Pukkelpop 2017

Bron: Facebook Pukkelpop

Pukkelpop 2017 vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 19 augustus 2017, zoals vanouds in het plaatsje Kiewit. Dit jaar staan onder meer Editors, Mumford & Sons, The xx en Bastille op de planken. Afgelopen editie sierden onder andere Rihanna, LCD Soundsystem en Oscar and the Wolf op het affiche van het festival. Een dagkaart kost dit jaar € 99,-. Voor een ticket voor het gehele weekend leg je € 199,- neer. Wacht niet te lang met het kopen van je kaartje!

Wil je alvast in de stemming komen voor dit fantastische festival? Luister dan naar onze Spotify lijst:

DELEN
Mathilda
Nieuwsredacteur | Liefhebber van concerten en festivals | Verzamelaar van vinyl | Staat vooraan bij onder andere Pearl Jam, Muse, Foo Fighters en Editors