Pukkelpop 2017 gaat aankomende woensdag van start. Met nog maar twee dagen tot het festival zijn nu ook alle combitickets de deur uit. Eerder raakten de laatste kaarten voor de zaterdag al uitverkocht.

Met acts als Editors, The xx, Mumford & Sons, Bastille en Flume is het niet gek dat het festival ook dit jaar weer heel populair is. Eerder kon het festival al melden dat er voor de slotdag geen kaarten meer te krijgen waren. Afgelopen week gingen de laatste 500 combitickets in de verkoop. Deze zijn nu ook allemaal weg. Er zijn enkel nog voor de donderdag en vrijdag kaarten te krijgen. Ook voor deze kaarten is haast geboden, zo meldde het festival eerder.

Pukkelpop 2017

Bron: Facebook Pukkelpop

 

Pukkelpop 2017 vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 19 augustus 2017, zoals vanouds in het plaatsje Kiewit. Dit jaar staan onder meer Editors, Mumford & Sons, The xx en Bastille op de planken. Een dagkaart kost dit jaar € 99,-. Voor een ticket voor het gehele weekend leg je € 199,- neer. De kaartverkoop is in volle gang. Inmiddels zijn de combitickets en de zaterdagtickets van het festival helemaal uitverkocht.

DELEN
Stijn
Om mijn persoonlijke tijdlijn niet vol te gooien ben ik lid van de Festileaks nieuwsredactie. Vanuit Nijmegen ben ik bereid heel Europa door te trekken voor festivals.