dancemove
Foto: Zwarte Cross website
Herkenbaar

FestiQuiz: Vertel ons je voorkeuren en wij zeggen welke dancemove bij je past

Nog maar even tot het festivalseizoen alweer voorbij is. Vandaag blikken we vast terug op de vele opvallende dancemoves die we allemaal voorbij hebben zien komen de afgelopen weken. Wil jij nog de beste dancemove uit de kast halen voor bijvoorbeeld Appelpop of Lollapalooza Berlin? Speel dan de FestiQuiz en kom erachter welke dansmove het beste bij jou past!

Hammertime, shuffelen, twerken… We kennen het allemaal. Afgelopen festivalseizoen mochten we ons allemaal bewijzen op de dansvloer. Maar welke dancemove past nou echt bij jou? Vertel ons je voorkeuren en wij vertellen jou welke beweging het best bij je past!

Alvast terugblikken op afgelopen festivalseizoen? Check dan onze festivalrapporten!

About the author
Alejandra

Alejandra

Instagram Team! Klein meisje met groot liefde voor concerten en festivals. Muzieksmaak van Rammstein tot Mozart en Jack Ü tot Tame Impala. Met een goed wijntje van live muziek genieten is mijn ideale avond!

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *