Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: alt-J op Open’er Festival 2015.

Een heerlijke set is het minste wat je mag verwachten van alt-J. De heren staan ook dit jaar weer op menig festival, waaronder Rock Werchter, Electric Castle en Colours Of Ostrava. De band heeft er al heel wat festivals opzitten deze zomer, maar we zijn nog niet van ze af. Over enkele weken staat al-J namelijk op Lowlands 2017. Inkomen voor dit spectaculaire optreden doen we met dit machtig mooie optreden op Open’er Festival 2015. Pak een biertje, gooi wat chips in een bakje, ga lekker op de bank zitten en geniet van dit trio in volle glorie.

alt-J

Alt-J

Alt-J is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste indie rockbands van de wereld. De Britten braken in 2012 door met hun debuutplaat An Awesome Wave met onder andere de hit ‘Something Good’. Voor deze plaat kregen ze de Mercury Prize, de meest prestigieuze muziekprijs in het Verenigd Koninkrijk. Met hun tweede plaat This Is All Yours keerden ze terug naar de Europese festivals, met onder andere een plaats als headliner op Pukkelpop en Sziget 2015. Ook dit jaar staan de mannen weer op menig festival. Deze keer ter ere van hun nieuwe album RELAXER.

Meer alt-J

Krijg je na het festivalconcert van deze week geen genoeg van alt-J? Gelukkig hebben we voor jou een aantal opnames gemaakt van de band op Rock Werchter en Electric Castle. Kijk alles terug op ons Youtube-kanaal.

Behoefte aan nog meer (festival)concerten? Wil je herinneringen ophalen van de afgelopen festivalzomer of opwarmen voor wat nog komen gaat? Check het Festileaks YouTube kanaal.