Advertisement

Foto’s: De nieuwe Alpha van Lowlands 2017 krijgt vorm

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Lowlands wordt over twee weken 25 jaar. Dat wordt niet enkel gevierd met een affiche waar je u tegen zegt. Ook krijgt het festivalterrein deze editie een make-over.

Zo krijgen de karakteristieke schoorstenen een nieuwe plek en wordt er een dam in Lake Lowlands gelegd. Ook de Alpha – de grootste stage van het festival – krijgt een volledig nieuw uiterlijk. Het hoofdpodium wordt op dit moment opgebouwd. Vandaag zijn de eerste foto’s van het vernieuwde podium gedeeld door het festival in Biddinghuizen. Wij kunnen alvast niet wachten tot we de eerste optredens in de Alpha bijwonen.

Met nog slechts twee weken te gaan kan de Lowlands-voorpret echt beginnen. Het festival heeft het blokkenschema inmiddels gepubliceerd. Ook de app van het festival staat online en in de plattegrond vind je waar je moet zijn voor jouw favoriete acts.

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarig jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast onderging het terrein een grote make-over. Meer weten over de editie van 2017? Check dan onze programmapagina of de website van het festival. Check hieronder ook onze speciale Spotify-playlist om alvast in de stemming te komen.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.