Een wc en een rij, twee woorden die altijd samengaan. Sta je regelmatig in de rij voor de wc? Dan zijn deze 10 situaties sowieso herkenbaar voor jou! 

1. Iedereen klaagt over de rij

South Park rij GIF

Zodra je aan komt lopen, schrik je je rot: de rij is enorm. Om de een of andere reden moet iedereen dit altijd nog even melden. Je hoort dan ook non-stop mensen klagen dat de rij echt enorm lang is en dat dit echt niet normaal is. Alsof dit alles nog niet genoeg is moeten er altijd nog even mannen langskomen die tegen elkaar schreeuwen hoe lang de rij wel niet is en hoe fijn het was dat zij lekker door konden lopen. Bedankt jongens, bedankt… We weten het nu wel!

2. De reactie van een vrouw wanneer er een man uit de wc komt

Stank GIF

Ben je eindelijk aan de beurt, komt er een man uit het hokje lopen. Dat betekent: een vieze stronthoop in de wc en dan hebben we het nog niet eens gehad over de lucht die er hangt. Het liefst kies je een andere toilet, maar je hebt al zo lang gewacht dat je toch maar naar binnen gaat, wat een feest…

3. “Wat vond jij de beste act tot nu toe?”

Applaus Friends GIF

Een succesvolle en veelgebruikte openingszin in de rij voor de wc: “Wat vond jij de beste act tot nu toe?” Herkenbaar? Natuurlijk! Want iedereen praat graag over acts en zijn/haar favoriete optreden. Succes gegarandeerd wanneer je deze openingszin gebruikt bij die leuke jongen of dat leuke meisje dat naast je in de rij.

4. De slechte timing van de schoonmakers

schoonmaken GIF

Na lang uitstellen ga je dan toch eindelijk naar de wc. Eenmaal aangekomen bij je grote redding wordt ineens de helft van de hokjes gesloten voor de schoonmaak. Great. Dat betekent nog langer wachten, of doorlopen naar de andere wc’s natuurlijk. Even wachten loont natuurlijk wel; je mag lekker op een schone wc zitten!

5. Dat is pech, wc-papier weg!

Nee GIF

Voor vrouwen (en mannen die moeten poepen) een dramatische mededeling: “Het wc-papier is op”. Massaal worden mensen hysterisch en worden alle hokjes afgezocht naar het laatste stukje wc-papier. Wanneer er iemand ergens een rol vandaan tovert ontstaat er natuurlijk weer een nieuwe rij, want iedereen wil een stukje wc-papier. Nog een grotere ramp: er pas na het poepen achter komen dat het heilige papier op is… Tip: prop aan het begin van de dag je zakken al vol met wc-papier!

6. “Mag ik even voor?”

voordringen rij GIF

Sommige mensen denken altijd dat ze voor kunnen dringen. Zo ook in de rij van de wc. “Mag ik even voor?” wordt dan ook vaak gevraagd. Natuurlijk mag je niet voor! Iedereen in deze rij moet plassen, dus je wacht maar even.

7. Dronken mannen die de wc niet halen

Pis wind GIF

Je kent ze wel. Die mannen die eventjes in de rij moeten wachten, maar met hun dronken kop niet kunnen wachten. Dus ze halen hem maar gelijk uit de broek en plassen tegen het hek aan. Als ze het halen tot het hek…

8. Er komen meerdere mensen uit één hokje

plassen op straat GIF

Het lijkt uren te duren voordat er iemand zo’n wc hokje uitkomt. Vervolgens gaat de deur open en komen er twee, drie, soms wel vier mensen uit één hokje. Geen wonder dat je zo lang moest wachten. Na een kwartier wachten ben je slechts twee meter opgeschoten in de rij. Ellende! Dit is het moment dat er bij veel vrouwen een knop omgaat en het ze niet meer boeit waar ze gaan plassen. Velen kiezen er dan ook voor om na een tijdje wachten de rij te verlaten en de semi-comfortabele dixie in te ruilen voor een plekje tussen de pisbakken of tegen het hek. Yolo!

9. Je ontmoet nieuwe festivalvrienden

vriendschap GIF

De rij voor de wc is dé plek om nieuwe mensen te ontmoeten . Het gezamenlijk klagen over de lange rij en elkaar vertellen hoe nodig je wel niet moet, schept een band. Je komt hier dan ook altijd gezellige mensen tegen waar je later op het festival nog een biertje mee gaat drinken.

10. Mensen die creatieve manieren bedenken om tijd te besparen


Wil jij de tijd die je kwijt bent aan het naar de wc gaan op een festival beperken? Dan heeft de man in bovenstaande video nog een handige tip voor je! Hij nam de tekst van De Jeugd Van Tegenwoordig’s ‘Watskeburt’ wel heel serieus…

DELEN
Iris
Doordeweeks geld aan het verdienen om dit in het weekend weer uit te geven. Fan van bijna alles en iedereen, van Metallica tot Oliver Heldens en van Skrillex tot Oscar and the Wolf. Daarnaast wil ik overal heen dus #ripgeld.