Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks
Lowlands

Herbeleef Lowlands 2017 met de beelden van 3voor12

De cijfers van het festivalrapport liegen er niet om, Lowlands 2017 was weer een uiterst geslaagde editie. Gelukkig herbeleef je de mooiste acts van het weekend met de beelden van 3voor12.

Met dank aan 3voor12 herbeleef je nu tal van optredens die plaatsvonden tijdens het prachtige Lowlands-weekend, lekker vanuit je luie stoel. Onder de maar liefst dertig verschillende opgenomen acts vallen bijvoorbeeld de optredens van de Editors, Mumford & Sons en Elbow. Dit is echter nog maar een kleine greep uit het uitgebreide aanbod. Voor het optreden van de Editors kun je direct onder deze alinea terecht, de complete collectie vind je hier. Veel kijk- en luisterplezier!

Lowlands 2018

Komend jaar vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Er zijn nog geen namen bekend voor de 26e editie van het festival. Afgelopen jaar waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners, maar er was natuurlijk meer te beleven. Van theater tot ballet en het maken van je eigen sokpop. Op Lowlands kan en mag alles. Ben je benieuwd wie je komend jaar kan zien in de Free State of LLow? Wij houden je natuurlijk op de hoogte! Ook kan je mee denken over de line-up van 2018 op ons forum.

About the author
Yara

Yara

Momenteel derdejaars student Communication & Media aan de Erasmus Universiteit en stagiaire bij Mojo Concerts. Verliefd op vinyl en sparende voor een busje om alle festivals mee af te gaan.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lowlands Programma
LL17 YouTube Playlist
LL17 Spotify Playlist