Zit Jan Smeets wellicht achter #W?TF!, de verrassingsact die op zondagmiddag op het programma staat? Hoe dan ook, de Pinkpop-baas laat een stempel achter op het terrein in Biddinghuizen. En niet alleen door aanwezig te zijn..

Jan Smeets is gespot op Lowlands 2017. Hoewel hij waarschijnlijk alleen even komt buurten, is Pinkpop op nog een manier terug te vinden op het festival, namelijk via Snapchat. Bezoekers laten weten dat zij op het terrein van Lowlands gebruik kunnen maken van locatie-gerelateerde filters die aangeven dat ze in Landgraaf zijn.

 

[one_half]
Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

[/one_half] [one_half_last]

[/one_half_last]

Hier is het bewijs dat mister Pinkpop er zelf ook een weekendje tussenuit is..

Goed blijven smeren jongens!

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast heeft het terrein een grote make-over gekregen. Meer weten over de editie van 2017? Check dan onze programmapagina of de website.