Koop nu alvast je munten voor Appelpop 2017

Via de officiële website van Appelpop kun je nú alvast je munten kopen voor het festival, dat in september plaatsvindt. Na betaling ontvang je per email een QR-code, die je kunt laten scannen op het festivalterrein.

Op het festival zelf zijn speciale presale automaten geplaatst, waar je jouw QR-code kunt laten scannen om je gekochte munten te ontvangen. Deze automaten zijn te vinden bij twee verschillende kassalocaties op de dijk. Let op, het kan dus zijn dat je alsnog even in de rij moet staan voor het ophalen van je munten! De organisatie van Appelpop laat op de website van het festival echter weten dat het waarschijnlijk wel sneller gaat zijn dan ter plekke met cash of pin betalen. Daarnaast wordt er opgemerkt dat de munten geen toegangsmiddel zijn voor het terrein, hiervoor geldt nog steeds vol = vol.

Appelpop

Appelpop John Coffey moshpit
Foto: Don Crusio/Festileaks

Appelpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 september aan de Waalkade in Tiel. Op de affiche staan dit jaar onder meer Kensington, Tom Odell en Racoon. De afgelopen jaren bezochten zo’n 125.000 muziekliefhebbers het Gelderse feestje, waarmee het een van de grootste gratis festivals van Nederland is. Je portemonnee kun je, mits je leeft van lucht, dus lekker thuis laten! Lees ook ons Festivalrapport van Appelpop 2016.

Appelpop Logo

Appelpop 2024

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 13-14 september 2024
Tickets Kopen