Lowlands

Dit kun je nog doen met je Lowlands polsbandje

Lowlands is voorbij, maar de pret nog niet. Met je polsbandje kun je nog verschillende activiteiten ondernemen. Niet weggooien dus!

Zo kun je tot en met 1 oktober op vertoon van je polsbandje gratis naar de tentoonstelling ‘Hansje van Halem: in patterns’ van Lowlands-ontwerper Hansje van Halem. Deze tentoonstelling is onderdeel van de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam.

Verder kun je tot en met 31 oktober gratis naar de beeldentuin van Museum de Fundatie in Zwolle. Daar staat onder andere het beeld MIKKEL van Tom Claassen, het enorme beeld dat dit jaar op het festivalterrein stond. In de beeldentuin staan meer kunstwerken die op het festival hebben gestaan. Ook zijn de grote stalen kogel Rawsome van Ronald Westerhuis en het kunstwerk Ins Blaue van David Bade daar te bewonderen.

#Mikkel op #lowlands #ll17 @lowlands_fest #tomclaassen #knight #sculpture #art #artwork #comtemporaryart

A post shared by Museum de Fundatie (@fundatiezwolle) on

Ook kun je met je bandje de hele maand september naar ‘Uit de mode’ in het Centraal Museum in Utrecht. Deze tentoonstelling bevat de hoogtepunten van de modeverzameling van het museum. Het Centraal Museum hield een modeshow op Lowlands, waarbij de winnende outfits een plekje in de tentoonstelling konden bemachtigen.

Lowlands 2017

Lowlands vierde dit jaar het 25-jarige jubileum. De headliners waren onder andere The xx, Editors en Mumford & Sons. Naast muziek was er meer te beleven. Zo was er ook onder andere een theater en een bioscoop. Benieuwd wie volgend jaar op het affiche zullen staan? Wij houden je op de hoogte! Je kunt ook meedenken over de line-up van Lowlands 2018 op ons forum.

About the author
Malou Gouders

Malou Gouders

Journalist in spé. Uit het mooie Limburg naar Utrecht verhuisd. Best wel een groot fan van Childish Gambino, Marina and the Diamonds en Radiohead.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lowlands Programma
LL17 YouTube Playlist
LL17 Spotify Playlist