Alt-J en Nothing But Thieves kondigen concerten in Nederland aan

alt-j

Nog voor hun optredens op Lowlands plaatsvonden hebben Nothing But Thieves en alt-J een concert in Nederland aangekondigd. Beide acts staan binnenkort op de planken in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall). Nothing But Thieves zien we in november van dit jaar al in Amsterdam en alt-J keert in januari 2018 terug.  

Weet je nu al dat je na Lowlands geen genoegen kunt krijgen van alt-J en Nothing But Thieves? Of baal je juist enorm dat je beide acts dit weekend moet missen? Óf ben je een van de vele pechvogels die op Sziget aanwezig was, waar Nothing But Thieves hun optreden op het laatste moment afzegde? In welke situatie je je ook bevindt, beide acts heeft iedereen vandaag verrast met goed nieuws. Op 24 november zien we Nothing But Thieves in AFAS Live, en precies 2 maanden later, op 24 januari, betreedt alt-J hetzelfde podium. De voorverkoop voor alt-J begint op dinsdag 22 augustus om 10:00 uur en voor Nothing But Thieves vrijdag 22 augustus om 10:00 uur.

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast krijgt het terrein een grote make-over. Als je er op het laatste moment nog bij wil zijn, dan is er slecht nieuws te melden: het festival is helemaal uitverkocht! Meer weten over de editie van 2017? Check dan onze programmapagina of de website.