Nagenieten met de aftermovie van Lowlands 2017

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is inmiddels al meer dan een week geleden dat we de verjaardag van Lowlands vierden. Hoog tijd om nog een keer na te genieten dus! Dat kan vanaf nu ook met de aftermovie.

Wellicht heb je al een keer met weemoed naar al je foto’s gekeken of heb je een van de vele concertregistraties bekeken. Vandaag lanceert Lowlands ook de officiële aftermovie van de 25e editie van het festival. Natuurlijk komen alle fantastische optredens langs, maar er staat een iemand centraal: jij, de bezoeker. Spot jij jezelf bij de nieuwe ArmadiLlow, Bravo of Alpha? Bekijk snel de aftermovie en geniet nog een keer na!

Lowlands 2018

Komend jaar vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Er zijn nog geen namen bekend voor de 26e editie van het festival. Afgelopen jaar waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners, maar er was natuurlijk meer te beleven. Van theater tot ballet en het maken van je eigen sokpop, op Lowlands kan en mag alles. Ben je benieuwd wie je komend jaar kan zien in de Free State of LLow? Wij houden je natuurlijk op de hoogte! Ook kun je mee denken over de line-up van 2018 op ons forum.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.