Ben je muzikant, kom je uit Limburg en droom je er van om op te treden op Pinkpop 2018? Schrijf je dan nu in voor Nu of Nooit 2017!

De provinciale popmuziekwedstrijd Nu of Nooit is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in het Limburgse muzieklandschap. En dat is begrijpelijk want de prijzen liegen er niet om: alle geselecteerde acts krijgen namelijk professionele coaching en de winnaar van Nu of Nooit 2017 mag zelfs Pinkpop 2018 openen! Inschrijven kan tot en met donderdag 24 augustus.

Nu of Nooit 2017

Met Nu of Nooit wil Stichting Popmuziek Limburg de mogelijkheid bieden aan Limburgse muzikanten om speelervaring op te doen.  Daarnaast krijgen de muzikanten zo aandacht van onder andere media, talentscouts en programmeurs. Uit alle inschrijvingen worden in totaal 30 acts geselecteerd voor de voorrondes, welke in oktober 2017 plaatsvinden. Verdeeld over 6 avonden in verschillende Limburgse poppodia mogen deze 30 acts hun kunsten laten horen en per avond wordt een winnaar gekozen. De 6 winnaars nemen het op 9 december 2017 in poppodium Volt in Sittard tegen elkaar op in de finale. De winnaar van deze avond mag zich een jaar lang ‘de meest veelbelovende act van Limburg’ noemen. Maar misschien nog wel belangrijker: de winnaar pakt die felbegeerde spot op Pinkpop 2018!

Bekijk hieronder hoe het The Ten Bells (winnaar Nu of Nooit 2016) afgelopen editie afging als opener van een onvergetelijk Pinkpop 2017.

Pinkpop 2018

Pinkpop 2018 vindt plaats op 15, 16 & 17 juni 2018. Hiermee wijkt de organisatie voor de zesde keer in de historie af van het traditionele Pinksterweekend. Namen voor de 49e editie van het Landgraafse festival zijn nog niet bekend.