Podia verrijzen op het Lowlands 2017-terrein

Over 9 dagen mag je jouw tentje alweer op komen zetten op Lowlands. Dat betekent dat de opbouw van het festivalterrein ook al een eind gevorderd moet zijn. Op diverse foto’s zien we de podia in Biddinghuizen al klaar staan.

Op de foto’s die Lowlands de afgelopen dagen deelde zien we vooral veel podia klaar staan. Heineken lijkt al helemaal klaar voor de eerste optredens. Daarnaast lijken ook de India aan X-ray al helemaal af. Aan de vernieuwde Alpha en Bravo is nog wat meer werk, maar ook daar zijn de contouren al duidelijk zichtbaar. Nog een week hard werken en Lowlands is helemaal klaar voor de 25e verjaardag!

Lowlands 2017

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast krijgt het terrein een grote make-over. Als je er op het laatste moment nog bij wil zijn, dan is er slecht nieuws te melden: het festival is helemaal uitverkocht! Meer weten over de editie van 2017? Check dan onze programmapagina of de website.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.