Uber biedt helikoptervlucht naar Mysteryland aan

Uber biedt een service aan waarmee je per helikopter naar Mysteryland gebracht wordt. De helikopter brengt je tussen 11.00 en 16.30 uur vanuit Amsterdam of Den Haag/Rotterdam naar de ingang van het festival

Je wordt van huis opgehaald met de auto en naar een heliport gebracht. Daar zul je de auto omruilen voor een helikopter genaamd de UberCHOPPER. Na een vlucht van ongeveer 15 minuten met prachtig uitzicht word je in Haarlemmermeer afgezet. Een Uber zet je daarna weer recht voor de entree van het festival af. De reis naar het festival in Haarlemmermeer kost 100 euro per persoon vanuit Amsterdam. Vanuit Den Haag of Rotterdam kost de trip 110 euro per persoon.

De vlucht kun je via de Uber app bestellen. Ga je niet naar Mysteryland? Geen probleem! Voor niet-festivalgangers biedt Uber ook een rondvlucht aan over Amsterdam of Den Haag.

Mysteryland 2017

Mysteryland is een dancefestival dat al sinds 1993 bestaat. Het festival wordt dit jaar op 26 en 27 augustus gehouden in Haarlemmermeer. Met onder andere Deadmau5 en Armin van Buuren op het affiche, wordt het dit jaar opnieuw een groots feest. De volledige line-up en meer informatie is te vinden op de website van het dancefestival.

Mysteryland Logo

Mysteryland 2024

Locatie
Nederland
Hoofddorp, Nederland
Datum 30 augustus - 1 september 2024
Tickets Kopen