In De Festival Bucketlist presenteren we – in willekeurige volgorde – de 100 festivals die je als festivalliefhebber echt een keer bezocht móet hebben in je leven. Het zijn festivals die opvallen vanwege de ijzersterke line-up, de legendarische sfeer of de schitterende locatie. Iedere week voegen we er één toe en deze keer is het de beurt aan Austin City Limits!

Austin City Limits in het kort:

  • Austin City Limits: Austin, Texas
  • 6 t/m 8 oktober en 13 t/m 15 oktober
  • Specialiteit: Een killer line-up
  • Hip hop, rock, indie, alternatief
  • 2017: The xx, Red Hot Chilli Peppers, The Killers, Gorillaz
  • Festivalticket: $250
Je neemt het enorme Zilker Park in Austin, zet podia neer en nodigt de beste artiesten van het moment uit. Dat is het recept voor een succesvolle editie van Austin City Limits! Keer op keer komt het festival met een affiche waar je mond van gaat kwijlen. Tussen de wolkenkrabbers, midden in de stad genieten van je favoriete artiesten? Dan is Austin City Limits zeker wat voor jou!

De Line-Up


Het festival richt zich vooral op één element; zoveel mogelijke artiesten laten optreden. Elke dag spelen er ongeveer 40 artiesten! Van Jay-Z tot Gorillaz, tot Red Hot Chili Peppers; er is voor iedereen wat te vinden op dit festival vol topartiesten. Op de bovenste regels van de affiche vind je al veel artiesten waar je van gaat watertanden, maar ook aan de ‘onderkant’ zijn het vette namen die de klok slaan.

De locatie


Het prachtige Zilker Park is in hometown Austin een begrip. Het grote park is sfeervol door alle natuur en wordt omringd door veel wolkenkrabbers. Tijdens Austin City Limits wordt het park omgetoverd tot een waar paradijs. In alle hoekjes en gaatjes vinden talloze verschillende activiteiten plaats. Een markt, silent disco en zelfs een speciale Austin Kiddie Limits maakt het feest voor iedereen compleet!

De aftermovie

De Festival Bucketlist

In De Festival Bucketlist presenteren we – in willekeurige volgorde – de 100 festivals die je als festivalliefhebber echt een keer bezocht móet hebben in je leven. Iedere week voegen we er één toe die opvalt vanwege de ijzersterke line-up, de legendarische sfeer of het goede verhaal. Heb je ook een goede toevoeging aan de Bucketlist? Plaats dan een comment onder dit bericht!
DELEN
Alejandra
Verliefd op Festileaks, Sziget, Pho, Wijn, Stranger Things, Anthony Bourdain, Arctic Monkeys, Tame Impala, Moderat, Kendrick Lamar en King Gizz.