Een goed cadeau uitzoeken voor je jarige vriend of vriendin valt niet mee. Soms lijkt het wel alsof ze alles al hebben! Is hij of zij toevallig een fan van festivals? Dan hebben wij nog wel een aantal leuke cadeautips! 

1. De eenhoorn-poncho

Staat er nog een festival in Nederland op de planning? Is jouw vriend of vriendin altijd de enige die geen poncho mee heeft genomen, waardoor hij of zij iedere dag weer kletsnat zijn tent in stapt? Dan is deze poncho een must-have. En geef toe, van deze kleurrijke poncho word je toch gewoon gelukkig?

2. Het survivalpakket

Dat festivals niet de allerschoonste plekken zijn, is nu ondertussen wel bekend. Heb jij een vriend of vriendin die een bezoekje aan een Dixie liever overslaat? Dan kan dit survivalpakketje met wc-bril covers nog wel eens van pas komen. Pleisters en zakdoekjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Met deze survivalkit overleeft jouw beste vriend ook het laatste festival van het seizoen.

3. Portemonnee voor smartphones

Als je na een festival thuiskomt mét telefoon én al je creditcards, is dat een enorme opluchting. Met deze handige gadget kun jij je portemonnee thuis laten. Is dat in ieder geval al een zorg minder. Is jouw vriendin niet zo’n rommelkont? Zie dan hier andere leuke cadeautjes voor haar!

4. De waterventilator

En als de laatste zonnenstralen dan tóch nog doorbreken en de temperatuur stijgt, wanneer je op de camping voor je tent aan het chillen bent, komt deze ventilator nog goed van pas. Het is namelijk een ventilator én waterverfrisser in één. Een topcombinatie om snel af te koelen en dus ook een onmisbaar cadeautje voor jouw beste vriend of vriendin die niet zo goed tegen de hitte kan.

5. De beat armband

Feest jij samen met je vrienden door tot in de late uurtjes? Op festivals is het extra leuk om op te vallen met toffe gadgets, zoals deze beat armband. Deze armband geeft licht op de beat van de muziek. Zeker weten dat jouw vriend of vriendin hiermee de aandacht zal trekken.

6. Het paardenmasker

Ben jij wel in voor beestachtige partijen? Dit paardenmasker spot je steeds vaker op festivals de afgelopen jaren.  Gegarandeerd een hilarisch cadeau! En als je je vrienden kwijt bent geraakt op het festivalterrein kan dit masker je nog wel eens redden. Je herkent jouw vrienden natuurlijk heel snel met dit masker op. Lees hier meer tips om je vrienden niet meer uit het oog te verliezen.