Een kakelverse Festileaks 50 staat weer voor je klaar! In onze bijgewerkte playlist genieten we o.a. van splinternieuw materiaal van The Killers, Arcade Fire, Foo Fighters, Oscar and the Wolf en meer. Dus waar wacht je nog op?

Naar de Festileaks 50!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Dan is ook op Spotify Festileaks hét platform voor festivalliefhebbers. Voor de ultieme voorbereiding of terugblik, bieden we festivalplaylists, headliner-setlists, specials en natuurlijk de tweewekelijkse ‘Festileaks 50’.

Festileaks 50 is ook de place-to-be om op de hoogte te blijven van alle nieuwste releases in muziekland. Dus waar wacht je nog op? Ram op die button en ga op ontdekkingsreis!

What’s new(s)?

Het is weer genieten geblazen in de Festileaks 50. Want wat te denken van de officiële release van het nieuwe album Wonderful Wonderful van The Killers? Of de nieuwe singles van Oscar and the Wolf, Weezer en Björk? Ook Jamie Lidell, Marilyn Manson en Angus & Julia Stone zijn terug van weggeweest. Daarnaast is er natuurlijk weer de ruimte om allerhande nieuwe muziek te ontdekken. Shamir! Ben Khan! Elderbrook! Sløtface!  En nog veel meer. Ze wachten weer op je: vijftig stomende tracks. Geniet!

Festileaks-competitie: Beste Festival Anthem

beste festival anthem knock out fase week 17

De derde fase van de competitie is vorige week gestart. Linkin Park is de allereerste die tot de kwartfinales is doorgedrongen. Morgen zal een andere artiest zich daarbij voegen: Pearl Jam of Arctic Monkeys? De gehele lijst van deelnemers hebben we verzameld in Festileaks’ Festival Anthems!

Festileaks op Spotify

Image result for festival public

Op dat Spotify-profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Wil je er zeker van zijn dat je je ma-xi-maal nageniet van je favoriete festivalacts? Check dan het overzicht van Festileaks’ Festivalacts Top 100.

Ook hebben we al jullie Droomsetlists in Spotify gezet! Check hieronder een selectie:

Veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!